HempTouch

Hemptouch
Hemptouch’ transformational skincare biedt de helpende hand voor iedereen die (af en toe) kampt met huidproblemen; van eczeem tot acne en van psoriasis tot een jeukende (hoofd)huid. De formules zijn 100% natuurlijk en ook is het merk sinds kort volledig Natrue gecertificeerd.

Hemptouch is een 100% natuurlijk skincare merk, afkomstig uit Slovenië, het groene hart van Europa. Geïnspireerd door de krachtige hennepplant is Hemptouch ’ transformational skincare dé oplossing voor verschillende huidproblemen, zoals acne, psoriasis, eczeem of een jeukende (hoofd)huid. De gebruikte CBD olie, koudgeperste hennepzaadolie of hennep hydrolaat hebben unieke eigenschappen die de huid weer terug in balans brengen.

Hemptouch is in 2014 ontstaan uit een klein familiebedrijf waar de overgrootouders al hennep verbouwden. Hennep wordt in Slovenië al eeuwen gebruikt voor het artisanaal produceren van kleding en bijvoorbeeld touw. In die traditie, heeft Hemptouch als missie om de levens van mensen blijvend te veranderen. Geïnspireerd door de krachtige hennepplant, slaagt het merk erin de meest effectieve verzorgingsproducten te ontwikkelen waarmee zij het leven voor iedereen een stukje fijner maken. Want als je stoeit met huidproblemen of je baby kort na de geboorte blijft huilen omdat de huid zo trekkerig aanvoelt, dan is er grote opluchting wanneer Hemptouch de huid weer in balans weet te brengen. Het is met deze passie dat Hemptouch de helpende hand wil bieden bij huidongemakken of deze juist wil helpen voorkomen.

Hemptouch heeft overal aan gedacht en maakt het leven graag een stukje aangenamer, voor iedereen. In Slovenië staat de natuur centraal in alles wat zij doen en dát is precies waar Hemptouch voor staat. Hennep is van nature duurzaam en door middel van organic farming slaagt het merk erin de meest effectieve formules te ontwikkelen.

Zónder conserveringsmiddelen, zónder tropische oliën die schadelijk zijn voor het milieu en al helemaal zónder microplastics. 100% clean, transparant én duurzaam.

De natuur is het beste medicijn
De beste manier om onze huid te helpen, is door haar aan te moedigen zichzelf te helpen. De huid is het eerste contact van het lichaam met de wereld. Wees dankbaar voor uw gevoelige huid, want dit betekent dat deze bijzonder voorzichtig is in haar beschermende rol. Alles wat we op onze huid aanbrengen, komt het lichaam binnen. Dit werkt natuurlijk ook in omgekeerde richting. Daarom wordt het drinken van veel water en het gebruik van gezonde, onverzadigde oliën, zoals hennepolie, aanbevolen om een ​​gezonde en jeugdige huid te behouden.

Een gevoelige huid wijst agressieve behandelingen op basis van parabenen, alcohol en andere chemicaliën af, omdat ze het toch al kwetsbare evenwicht van de huid vernietigen. De huid van iedereen kan mooi en gezond zijn, alles wat nodig is, is dagelijkse massage, de juiste combinatie van oliën, boter en kruiden, en regelmatige hydratatie.

Duurzaamheid is onze leidraad
We laten ons leiden door onze principes van ethische en duurzame bedrijfsvoering, van het eerste graan tot het eindproduct. Bij elke stap zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid jegens mens en planeet, daarom kiezen we altijd voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong bekend is, we gebruiken geen ingrediënten met een negatieve ecologische voetafdruk en we zorgen ervoor dat de grootste hoeveelheid van de ingrediënten we gebruiken zijn lokaal geproduceerd. Boters worden geproduceerd in Slovenië, niet ver van onze hennepvelden, waardoor we een korte productieketen hebben en milieuvriendelijk zijn.

Wist je dat hennepolie wordt beschouwd als de meest complete olie in de natuur? Dit komt door de perfecte verhouding van Omega 3 en 6 vetzuren, die alleen van nature aanwezig zijn in hennepolie. Elk onderdeel van een hennepplant is een bron van gunstige effecten. Kostbare hennephars sijpelt uit de bladeren en stengels, de bloemen zorgen voor cannabishydrolaat, dat zelfs de meest vermoeide huid nieuw leven wekt, en de gouden zaden zijn een bron van complete hennepolie.

Gemaakt met de beste Cannabis Sativa-extracten van de natuur.